Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Başkan Uludağ’dan Kaymakam Kayhan’a veda yemeği

Başkan Uludağ’dan Kaymakam Kayhan’a veda yemeği

Başkan Uludağ’dan Kaymakam Kayhan’a veda yemeği

Sariçam'da yaklasik 7 yildir görev yapan ve Mülki Idare Amirleri Atama Kararnamesine göre Hatay’in Dörtyol Ilçesi’ne atanan Kaymakam Ali Murat Kayhan onuruna Sariçam Belediye Baskani Bilal ULUDAG, Sariçamda Hizmet veren Evliya Çelebi Uygulama Oteli’nde veda yemegi düzenledi. Ilçe Jandarma Komutani, Ilçe Emniyet Müdürü, Sariçam Belediyesi Müdür ve amirleri, Belediye Meclis Üyeleri, Kaymakamlik personeli, Siyasi parti ilçe baskanlari ve Muhtarlar yemege eslik ettiler.


Düzenlenen programin ardindan Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag bir konusma yaparak Sariçam Kaymakamligindan Hatay Dörtyol Kaymakamligina atanan Ali Murat Kayhan’a Sariçam’a hizmetlerinden dolayi tesekkür etti. Katilanlar adina bir hediye takdim ederek yeni görevlerinde basarilar ve hayirli ugurlu olmasini diledi.
Baskan Bilal Uludag “Sariçamimiz için birlikte çalismaktan mutluluk duydugum çok degerli Kaymakamimiz Ali Murat Kayhan’a ilçemiz Sariçam’a yaptigi katkilar ve hizmetlerinden dolayi tesekkürlerimi iletiyorum. Ali Murat Kayhan’a yeni görev yeri Hatay Dörtyol’da basarilar diliyorum” dedi.


Baskan Uludag’in konusmasinin ardindan söz alan Kaymakam Ali Murat Kayhan düzenlenen veda yemeginden dolayi memnun oldugunu ifade ederek, Sariçam’da görev yaptigi süre içerisinde el birligi ile Sariçam’i daha iyi bir noktaya tasinmasi için gerçeklestirdikleri ortak çalismalarda kendilerine desteklerinden dolayi Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag’a ve yemege katilan Ilçe Jandarma Komutanina, Ilçe Emniyet Müdürüne, Sariçam Belediyesi Müdür ve Amirlerine, Belediye Meclis Üyelerine, Kaymakamlik personellerine, Siyasi parti ilçe baskanlarina ve Muhtarlara tesekkür etti.

 
 


  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı